Regendag binnenblijf dag

22 juli 2025 - Faaborg, Denemarken

Gisterenavond begon het al te regenen en met dat geluid werden we ook wakker. De air B&B is prima, en redelijk ruim , dus we zaten niet opgepropt. Het is wel een souterain met kleine raampjes. Dan wordt het wel somber. Op de weer apps zagen we dat we niet in het meest erge gedeelte zaten ,maar fietsen was geen optie. De hele dag is het code rood gebleven.

Buienradar 22 juli. Code rood...

We kregen van de B&B eigenaars zelfs het gebruik van hun auto aangeboden. Hoe lief is dat, maar ja het blijft regenen en hebben er geen gebruik van gemaakt. Smiddags toch een uurtje naar buiten en naar de paatselijke Lidl gewandeld, gehuld in onze regenkleding. We konden hier niet koken en zijn om 6 uur naar een restaurant in de haven gefietst. Druipend kwamen we binnen. Niet gereserveerd, sorry vol. Maar we hadden geluk dat er mensen weggingen en werden we weer naar binnen geroepen. Prima gegeten en gedronken.

1000047324En toen weer terug , dat viel mee. Maar nu blijft het tot vanavond 22.00 hozen. En morgen? Stappen we op de fiets en gaan we weer kamperen.. Code rood is dan weer code groen

1. Sander:
    23 juli 2025
    Woensdag 16:21: Misschien zijn jullie nu wel de tent aan het opzetten. Hopelijk hebben jullie weer een mooie route achter de rug. Vanavond lekker koken?
  2. Tineke en Tom:
    23 juli 2025
    Tent staat net! Heerlijk gefietst vandaag 60km. De gereserveerde tentplek was onbegaanbaar door de bizarre hoeveelheid regen gisteren. 180 mm. Van meerdere kanten gehoord dat ze dat nog nooit meegemaakt hadden. Maar gelukkig was er een ander plekje. Straks lekker frutten met pannetjes ..