2 Autoreisdagen

12 augustus 2025 - Haarlem, Nederland

Na een lekker ontbijt en een koffie in de tuin, stapten we in de auto voor het tweede traject van de reis. Na Gasteren in Drenthe. Tot aan Bremen kozen we vooor een rustige weg, die paralel liep aan de snelweg. Google wilde ons steeds meer weer naar de Autobahn leiden. Waren er meer tijd mee kwijt, maar daardoor bleven we in de vakantie mood. We hadden een lunchstop gepland in Oldenburg en na Bremen kwamen we daar snel aan via de snelweg. Zoals altijd lastig zoeken naar een parkeerplek in een grote stad, die je niet kent, maar het kwam goed. Het was inmiddels aardig warm en de binnenstad was gezellig druk. We bleven in de vakantiestemming. Omdat iedereen zegt dat de toilet artikelen, zoals shampoo en zonnebrand zo goedkoop zijn in Duitslang gingen wij ook nog naar de DM. Klopt, was goedkoop, maar wat koop je dan, als je op dat moment niets nodig hebt. We hebben maar wat ingekocht, omdat we er dan toch waren. Na de stop was het nog 1,5 uur rijden . Was gezellig bij Marianne en Berry. Lekker buiten gegeten en savonds bij zonsondergang nog een mooie wandeling gemaakt over de heide. Stond er prachtig bij.

1000048563

1000048561

De volgende ochtend weer vroeg op pad ivm de te verwachten warmte. Op dat moment was het zelfs nog koud met onderweg een regenbui.

En toen waar thuis met fietstassen vol met stinkende was. En gelukkig konden we smiddags meteen langs bijA&J om Minne weer te zien. Zie video..

we zijn weer thuis!!! Dank voor het lezen en de reakties.

1. Karin:
    12 augustus 2025
    Ik vind dat jullie meer op vakantie moeten gaan!!! Zo leuk om te lezen. En die persoonlijke uitnodiging werkt als een “ aangenaam gedwongen” worden om te lezen. Dank voor het meeleven met jullie🤩