12e fietsdag

4 augustus 2025 - Faaborg, Denemarken

Heerlijk aan 1 stuk door geslapen in het hotel. Het zou die nacht heel hard gaan regenen. Dat heeft het vast wel gedaan maar we hebben er niks van meegekregen.

Het ontbijt in het hotel was super! Heel veel keus en ook heel veel huisgemaakte producten, zoals de jam en de koffietaartjes. Smullen dus.

Toen weer op pad. Eerst voor de vierde keer het stuk tussen Svendborg en de camping fietsen en vanaf ongeveer daar een nieuw stuk. En dat was mooi. Heel mooi zelfs. Ok, wel weer wat klimmetjes maar het was erg afwisselend. En lekker weer 🌞

1000048055

Langs het water, door stukjes bos, mooi vergezichten, door dorpjes, mooie gebouwen en huisjes.

1000048046

1000048048

1000048054

1000048045

Het was bijna jammer dat we al snel in Faaborg bij de Airbnb waren.
De airbnb is van Anders en Rikke. Een mooi huis met een groot grasveld en een paar schuurtjes. In een van die tuinhuisjes staat de airbnb waar we twee nachten blijven.

1000048057
Het was de hele dag al zonnig en we konden mooi de tent even opzetten want die zat nog druipend in de tentzak. Door de wind en de zon was hij in een half uurtje droog.

Inmiddels regent het weer. Morgen wordt het wel redelijk weer maar met harde wind. Daarna lijkt het prima weer te gaan worden, al zegt dat hier nog niet veel.
Morgen plannen maken voor de komende 10 dagen. We hebben de keus om nog door Jutland te gaan ( De zwarte lijn, stukje noordelijk over Fynn, ,oversteken en zuidelijk naar ons beginpunt), nog 230 km. Of met de boot naar het eerste eiland. Dan is het maar 80 km. Keuzestress….🤪

IMG_0020

1. Karin:
    4 augustus 2025
    Heerlijk klinkt dat: heuveltjes, dorpjes, vergezichten…… en bijna jammer dat we er waren. En wat keuzestress betreft: prettige vorm van stress die onontbeerlijk is op een goede vakantie.